Creare de site

creare siteCe trebuie avut in vedere la crearea de site?

Atunci cand te hotarasti sa iti faci propia ta pagina web, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri esentiale pentru bunul mers si progres al site-ului tau. Progresul site-ului si implicit ranking-ul acestuia in browsere este realizat in primul rand de optimizarile SEO pe care programatorul le realizeaza in structura site-ului

Ceea ce atrage in primul rand vizitatorul sa se intoarca pe pagina ta si/ori sa apeleze la serviciile tale este aspectul vizual si impactul acestuia asupra vizitatorului. Trebuie tinut cont de faptul ca vizitatorul are nevoie sa ii fie facilitata navigarea pe paginile site-ului tau ceea ce inseamna ca nu poti ingreuna cu lucruri complexe si greoaie accesarea continutului pe care il furnizezi.

Este nevoie ca intotdeauna sa se tina cont de dorintele vizitatorilor deoarece cererea „pietei” este intotdeauna primordiala atunci cand doresti rezultate bune de raiting online. Continutul textual deasemenea joaca un rol important, asadar, trebuie sa te axezi pe informatii obiective si de interes larg. Puncteaza principalele atractii ale serviciilor si informatiilor tale si lucreaza intotdeauna cu imagini si videoclipuri ce deslusesc clar ceea ce il intereseaza pe vizitator sa stie. Descrierile trebuie sa fie succinte si cuprinzatoare, fara a ne pierde in detalii.

Apelati acum la serviciile mele contactandu-ma pe adresa mea de email Creez site-uri la preturi irezistibile.

Lasă un comentariu